Новогодишњи Хуманитарни базар 2023/24

У ТШ „Змај“ се и ове године одржава Новогодишњи Хуманитарни базар и тиме је већ постао традиционалан. Сав приход од овогодишњих хуманитарних активности Техничке школе „Змај“ биће усмерен за лечење нашег ученика Марка Јовановића.
Хуманитарни базар је одржан од 20. до 22.12. у холу наше школе. На том базару су се нашли новогодишњи украси који су направили наши ученици, колачићи које су припремиле маме и привесци и свећњаци и фигурице Деда Мраза из ЦНЦ радионице наших Техничара за компјутерско управљање.

Поред Хуманитарног базара одржане су и две спортске манифестације које су такође већ прешле у традицију. То су: Турнир у стоном тенису и Турнир у спортском обарању руку.

И наставници су на необичан начин учествовали у хуманитарној акцији и тиме дали свој допринос. Одржано је Хуманитарно караоке вече наставника и ваннаставног особља „Змаја“.

Хуманитарни базар Техничке школе „Змај“ је настављен у Општини Нови Београд до краја децембра. Посетите нас и купите рукотворине вредних руку наших ученика и наставника!