КОНКУРС! ЗМАЈЕВИ ЗА САРИН ЖИВОТ!

БУДИ ЗМАЈ!!!

Умеш да смишљаш слогане, да снимиш добру фотку, умеш лепо да црташ, ово је конкурс за тебе!!!

Техничка школа „Змај“ расписује конкурс „Буди Змај“!

  • Ако су речи твоје оружје, напиши слоган који ће завршавати речима БУДИ ЗМАЈ и описивати нашу идеју да свако од нас у животу треба да буде змај, да буде снажан и јак у сваком смислу, да штити слабе, помаже немоћнима, буде хуман, буде… ЗМАЈ.
  • Ако волиш фотографије, треба да снимиш добру фотку која ће бити права илустрација нашег слогана БУДИ ЗМАЈ. Да препознаш у свету који те окружује све оне ситуације уз које савршено стоји наша паролa.
  • Ако си вешт цртач, можеш нацртати слику, или монтирати свој дигитални колаж, уз које ће наше БУДИ ЗМАЈ савршено да одговара.
  • За учешће у конкурсу потребне су три ствари: добра воља и жеља да победиш и постанеш један од наших правих Змајевих амбасадора, као и да пошаљеш једну поруку за Сару Прљинчевић – да укуцаш број 1383 на број 3030 Фондације Буди хуман.

Сари смо сад најпотребнији сви ми змајевци да победи опаку болест. Слику поруке / доказ да си уплатио пошаљеш заједно са својим радом текстом/фотографијом/цртежом, и личним подацима (именом и презименом, називом школе и одељењем које похађаш), на мејл budizmaj@skolazmaj.edu.rs

или на адресу школе:

Техничка школа „Змај“, Омладинских бригада 25, 11070 Нови Београд.

  • КОНКУРС ЈЕ ОТВОРЕН до 14. 1. 2023.
  • Победнике чекају награде – мајица са одштампаним слоганом/фотографијом/цртежом.
  • Десет најбоље пласираних добијају дигиталне захвалнице и место на виртуелној изложби најбољих радова на веб-страницама наше школе.

Свечано проглашење биће за Св. Саву, 27. јануара.

Школа задржава право коришћења материјала за презентовање и даљу обраду на својим веб-платформама и профилима (школски сајт, инстаграм итд.).

Подразумева се да слогани и фотографије вулгарног или на било који начин непримереног садржаја неће бити разматрани.

ПРИКЉУЧИ СЕ,

БУДИ ЗМАЈ!!!