Акцију „Помози другу – Донирај књигу“  коју је покренула наставница грађанског васпитања Станка Павићевић, а која у нашој школи постаје традиционална ове године су подржали  ученици IV2 разредног старешине Емилије Станчић Вучковић, ученици II1 разредног старешине Владе Радовановића, ученици II3 разредног старешине Ирене Грбић.

Акцији се придружила и наставница Српског језика и књижевности Татјана Тодоровић која је донирала више уџбеника из свог предмета.

Ове године је прикупљено 30 уџбеника укупне вредности 40 000 динара. Ученици и колектив школе су на овај  начин показали своју великодушност и хуманост. У сарадњи са родитељима разредне старешине ће их дати на коришћење ученицима којима су најпотребнији.

Сви уџбеници ће бити обележени логом школе и стављени на располагање разредним старешинама прве, друге и треће године.Aкцијом „Помози другу – Донирај књигу“  школа тренутно има базу од 50 уџбеника који ће олакшати и подржати школовање ученицима који се налазе у тешкој материјалној ситуацији.